Character Media brengt beeld tot leven. Inhoudelijke boodschappen verpakken in visueel aantrekkelijke- en aansprekende programma’s. Dat is waar we sterk in zijn.. Ons hogere doel is om elk verhaal diepte- en persoonlijkheid mee te geven. Karakter dus!

Er is veel vertrouwen in onze professionaliteit, werkwijze en mulitmediale aanpak. Character media is winnaar van de prestigieuze “Tegel” (De Passagier van Bus 73 -RvT) en de PIME-award.

onze expertise

Documentaires

Documentair: De passagier van bus 73 

Een reconstructie van de arrestatie van de meest gezochte oorlogsmisdadiger in Europa: Radovan Karadzic. Onderdeel van een serie van drie documentaires, die Character Media verzorgde voor de AVRO. “De Passagier van bus 73” won in 2009 De Tegel, de Nederlandse equivalent van de Pulitzer Prize.

TV/Shows

Studio: De Slimste School

Ren je Rot, de Achmea Kennisquiz, klassenwerk. Oude succesvolle titels, waarvan we het beste hebben gecombineerd in een spannend studioprogramma. De Slimste School. Een international titel met een simple vraag: Welke school is de slimste van Nederland? Vanuit Studio 24 dingen 36 scholen mee aan deze prestigieuze titel.

TV/INFORMATIEF

Informatief: De wandeling

De wandeling is een wekelijks programma voor de KRO. TIjdens de grote vluchtelingencrisis in 2015 werd de vraag opgeworpen om een serie van dit programma te maken over de vluchtelingenproblematiek, met opnames van Lesbos tot en met Budapest. Een wandeling die veel vluchtelingen hebben moeten maken. Character Media pakte deze handschoen op en verzorgde deze serie in samenwerking.