Character Training koppelt toptrainers zoals Yvon Jaspers, Frenk van der Linden en Tako Rietveld aan betaalbare trainingen. Onze cursussen zijn zeer praktijkgericht en worden gegeven door specialisten die zelf nog elke dag met hun enkels in de spreekwoordelijke ‘modder’ staan. Kwaliteit, maatwerk en een persoonlijke benadering staan in onze aanpak centraal.

Het vertrouwen in ons vakmanschap is groot. Character Media verzorgt al 15 jaar hoogwaardige media gerelateerder cursussen voor de omroepwereld, het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties.

Hieronder vindt u een overzicht van de trainingen die we aanbieden bij Character Training

Populaire trainingen

Professioneel filmen op je Iphone

In een dag een professionele film draaien, monteren en op social media plaatsen? Het kan echt.

De camera in je smartphone is tegenwoordig van zo’n hoge kwaliteit dat je er professionele films mee kunt maken. Dit biedt enorme kansen voor bedrijven en maatschappelijke organisaties die hun eigen online content willen produceren. Bovendien is deze methode erg kostenbesparend en ook nog eens heel leuk om te doen.

Interview training

Zoek je een training van de beste interviewer van Nederland? Frenk van der Linden dompelt je onder in de kunst van een goed vraaggesprek. Aan het eind van de cursus ben je, door zijn persoonlijke aanpak, een betere interviewer en heb je de stijl gevonden die het beste bij je past.

Presentatietraining

Presenteren is een vak. Heb je de ambitie om (televisie)presentator te worden, moet je voor je werk mensen toespreken of ben jij diegene die klanten moet overtuigen om met jouw bedrijf in zee te gaan? Dan is de cursus presentatietechnieken van Yvon Jaspers een absolute aanrader.

Yvon: “Aan het eind van deze persoonlijke training ken je jezelf beter en weet je precies waar jouw kracht als spreker /presentator ligt.”

Filmen met Drones

Een introductie cursus voor mensen die met drones willen werken en beleidsmakers die daar tijdens hun werkzaamheden mee te maken krijgen.

In een leerzame en toekomstgerichte praktijk cursus worden in een dag alle facetten van het werken met een drone behandeld. We kijken naar de mogelijkheden, de beperkingen en de veiligheid. En je kan ook zelf nog even ervaren hoe het is om een echt drone-operatot te zijn.